Features

2020. ΑΘΗΝΑ. ΙLLADELFEIA

Austinmod

/ Features/
8 Ιαν 2021

O MC ΕΝΑ ΔΥΟ επιστρέφει στις κυκλοφορίες με το νέο EP "ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ"

2020. ΑΘΗΝΑ. ΙLLADELFEIA

Παίζοντας στο Instagram τις ημέρες αυτών των χαζογιορτών, μου έκανε εντύπωση το cover από το καινούριο EP του ΈΝΑ ΔΥΟ και όχι μόνο αυτό, αλλά και το γεγονός ότι αποφάσισε να το κυκλοφορήσει σε 46 συλλεκτικές κασέτες. Πραγματικά δεν έχω καλύτερο από ανθρώπους και καλλιτέχνες που σέβονται την κουλτούρα που υπηρετούν και πέραν από το μουσικό κομμάτι δίνουν μία έξτρα προσπάθεια και αναβαθμίζουν και τη συνολική αισθητική της δουλειάς τους.

2020. ΑΘΗΝΑ . ΙLLADELFEIA . Μέτα το πρώτο επίσημο άλμπουμ "ΕΝΕΡΓΕΙΑ" , που κυκλοφόρησε το Μάρτιο του 2020 , ο Φιλαδελφειότης MC ΕΝΑ ΔΥΟ επιστρέφει στις κυκλοφορίες με το νέο EP "ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ" που κυκλοφόρησε στις 10/08/2020.

Το νέο αυτό EP υλοποιείται χάρη στη σύμπραξη και την ένωση των δυνάμεων του ΕΝΑ ΔΥΟ με τον ξανθιώτη παραγωγό KAFASH! , ο οποίος ανέλαβε εξ ολοκλήρου την δημιουργία των beats και το executive producing του project "ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ" .

Καθοριστικός παράγοντας στη δημιουργία του EP o Sadacore , που ανέλαβε και έφερε εις πέρας την ηχοληψία και την επεξεργασία των 5 κομματιών από τα οποία αποτελείται το ΕP .

CoverFront.jpg

Samples , punchlines , flows , στίχοι , αισθητική και άποψη τα στοιχεία που συνθέτουν αυτό το απόλυτα ραπ έργο. Ανεβασμένη και η αισθητική καθώς τα artworks επιμελήθηκε ο Ultrafine.tm.

Από το πρώτο κιόλας track του EP μπορούμε με τη μία να πάρουμε γεύση από το style του MC, το οποίο μέσα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του μας βγάζει μία ωραία slowflow νοσταλγία πάνω σε καλοδουλεμένα αργά beats που μας μεταφέρουν στην Golden Era. Ο 'ΕΝΑ ΔΥΟ, με το ωραίο και οικείο του ηχόχρωμα, αναδεικνύει κοινωνικά και καθημερινά θέματα μέσα από προσωπικά-μεταφορικά story-telling που κουμπώνουν αρμονικά με τα samples του Kafash!. Σε γενικές γραμμές στο συγκεκριμένο EP ακούμε ένα σοβαρό Hip-Hop με αμερικάνικη μυρωδιά και ελληνικό κοινωνικό στίχο, δουλεμένα beats, δουλεμένα κουπλέ και ανυπομονούμε για το επόμενο.

Το EP "ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ" σε 46 limited edition κασσέτες των οποίων η διάθεση ξεκίνησε μέσω Instagram στις 03/01 και θα συνεχιστεί μέχρι να εξαντληθούν . Πληροφοριές για το πως θα κάνετε τη κασσέτα δικιά σας εδώ : https://www.instagram.com/p/CJjQ_RRgcAl/

135316121_736559213645181_2196893144196760495_o.jpg

Όπως λένε κι οι ίδιοι καλλιτέχνες: "Είναι καιρός, και πλέον βρισκόμαστε σε θέση, να ανταποδώσουμε στη κουλτούρα μας όλα τα πνευματικά αγαθά με τα οποία μας μεγάλωσε και διαμόρφωσε τις προσωπικότητές μας .

Το ΕΝΑ ΔΥΟ saga παρουσιάζεται στους ακροατές και εξελίσσεται διαρκώς . Η συνέχεια στα μέσα αναπαραγωγής μουσικής."

Το EP "AYΓΟΥΣΤΟΣ" είναι διαθέσιμο σε όλα τα ηλεκτρονικά καταστήματα μουσικής και θα αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτό μέσω του παρακάτω συνδέσμου https://distrokid.com/hyperfollow/enadyo/avgoustos .

Back.jpg