Features

Φρέσκα 6/2024!

Θεοδόσης Γενιτσαρίδης

/ Features/
9 Ιουλ 2024

Σκάψτε, βρείτε, ψαχτείτε και ακούστε τις πέντε πιο φρέσκες κυκλοφορίες που ακούσαμε πρόσφατα. H μουσική είναι μία. Δεν έχει όρια. Δεν έχει στεγανά.

Φρέσκα 6/2024!

Ζέστη!

Εύχομαι καλό καλοκαίρι. Όσο καλό μπορεί να είναι εν μέσω καταστροφής του πλανήτη, καύσωνα, πολέμων, ηλιθίων και ακρίβειας. Ακούστε μουσικές μπας και ξεχάσετε που ζούμε…

Julie Christmas - Ridiculous

Julie Christmas - Ridiculous and Full of Blood
[Red Creek Recordings]
Post-Metal, Post-Hardcore

Δεν προτείνουμε metal φρεσκαδούρες συνήθως σε αυτή την στήλη, αλλά η αγαπημένη Julie κάνει πάλι το θαύμα της και παρουσιάζει τις πάμπολλες φωνές της υπό την μουσική που είχαμε ακούσει στην συνεργασία της με τους The Ocean. Το φωνητικό της εύρος είναι εντυπωσιακό.

Bandcamp

Arooj Aftab  - Night Reign

Arooj Aftab - Night Reign
[Verve Records]
Chamber Jazz, Folk, Ghazal, Indo Jazz

Η φολκ δωματίου πιο jazz και πιο ethnic! Τα τραγούδια της είναι τόσο τακτοποιημένα και καλοβαλμένα και φέτος και προφανώς άλλη μια χρονιά οφείλετε να εστιάζετε ως επί το πλείστον στη φωνή της. Το θαυμαστό άλμπουμ εμβαθύνει στον ήχο του απεριόριστου στυλ της folk-jazz. Οι συνθέσεις είναι τολμηρές, ρομαντικές και συχνά αξέχαστες.

Spotify

Eric Alexander – Timing Is Everything

Eric Alexander – Timing Is Everything
[Cellar Live]

Contemporary Jazz, Post-Bop

Ο Eric Alexander εδώ και τριάντα χρόνια συνεχίζει να τελειοποιεί τις μουσικές του και τον τρόπο του στο σαξωφονο. Χωρίς να μένει στασιμος, συνεχως ανανεώνεται. Εδώ με νέους συνεργάτες, τους Rick Germanson (πιάνο), Alexander Claffy (μπάσο), Jason Tiemann (τύμπανα) και κάμποσους καλεσμένους.

Bandcamp

ShrapKnel & Controller 7 - Nobody Planning to Leave

ShrapKnel & Controller 7 - Nobody Planning to Leave

[Backwoodz Studioz]

Abstract Hip Hop, East Coast Hip Hop

Curly Castro και PremRock στα μικρόφωνα και συμμετοχές από Open Mike Eagle, Onry Ozzborn, Lungs, Breeze Brewin, D-Styles και Elucid. Παραγωγή από Controller 7. H ροή, το flow μωρε, είναι δυναμικό και αλλάζει συνεχώς. Μιλάμε για ένα κατα κάποιο τρόπο τεχνικό επίτευγμα που σπέρνει. Underground.

Bandcamp

_David Murray Quartet – Francesca

David Murray Quartet – Francesca
[Intakt Records]
Jazz, Post-Bop

Ενας εμβληματικός από τα παλιά. Γνωστός για την τεχνική του να παίζει με ευχέρεια στο altissimo φάσμα του σαξόφωνου. Ο David Murray εξακολουθεί να ενθουσιάζει με τη μελωδικότητα, την ενέργεια και το αυθεντικό του στιλ. Μαζί με τους Marta Sánchez (πιανο), Luke Stewart (μπάσο) και Russell Carter (τύμπανα).

Bandcamp

RELATED