Νέο Documentary: “Indigenous to the Funk”

Judas and the Black Messiah - The Soundtrack

Austinmod

/ Νέο Documentary: “Indigenous to the Funk”/
12 Φεβ 2021

Η βιογραφική ταινία για τον Fred Hampton των Μαύρων Πανθήρων έχει εκτός των άλλων ένα από τα καλύτερα soundtracks των τελευταίων ετών

Judas and the Black Messiah - The Soundtrack

Τις τελευταίες μέρες υπάρχει μια τεράστια προσμονή και ένα μεγάλο hype γύρω από την κυκλοφορία της βιογραφικής ταινίας για τον Fred Hampton των Black Panthers με τίτλο "Judas and the Black Messiah". Παρουσιάζοντας στιγμές από τη ζωή του ηγέτη των Μαύρων Πανθήρων μέχρι και τη δολοφονία του στο Illinois το 1969, το "Judas and the Black Messiah" αναμφίβολα θα είναι μια από τις μεγαλύτερες ταινίες της χρονιάς (αν όχι η μεγαλύτερη).

Judas-and-the-Black-Messiah-Trailer-2021.jpg

Φυσικά μία τέτοιου μεγέθους ταινία με τέτοιο περιεχόμενο δεν θα μπορούσε να μην έχει ένα τέλειο soundtrack. Το album είναι πραγματικά φωτιά από την αρχή μέχρι το τέλος, πολύ απλά καθώς executive producer είναι ο ζωντανός θρύλος Hit-Boy. H Tracklist είναι συλλεκτική και καθώς ο Fred Hampton ήταν από το Σικάγο, δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι εκπρόσωποι της πολιτείας όπως οι Lil Durk, G Herbo, Bump J, BJ The Chicago Kid, Polo G, και Saba. Η πραγματική παρέλαση όμως απαρτίζεται από ονόματα όπως Nas, Rakim, H.E.R κ.α. Αν θα έπρεπε να ξεχωρίσουμε ένα highlight πάντως, αυτό θα ήταν το τραγούδι "What It Feels Like" του Jay-Z σε συνεργασία με τον αδικοχαμένο Nipsey Hussle.

Άκουσε ολόκληρο το Soundtrack:

RELATED